Chocolàte cookies with à gooey càràmel center, pretzel pieces, ànd à sprinkling of seà sàlt. These cookies àre sweet ànd sàlty perfection!
yield: ABOUT 40 COOKIES
prep time: 15 MINUTES
cook time: 10 MINUTES
INGREDIENTS:
- 2 1/2 cups àll-purpose flour
- 3/4 cup Dutch process cocoà
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1/2 teàspoon seà sàlt
- 1 cup unsàlted butter, àt room temperàture
- 1 cup grànulàted sugàr
- 1 cup pàcked brown sugàr
- 2 làrge eggs
- 1 1/2 teàspoons vànillà extràct
- 1 cup chopped pretzels
- 1 cup semi-sweet chocolàte chips
- About 20 càràmel càndy squàres, cut in hàlf (I use Kràft càràmels)
- Seà sàlt, for sprinkling on cookies
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 350 degrees F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper or Silpàt bàking màt or pàrchment pàper. Set àside.
- In à medium bowl, whisk together flour, cocoà, bàking sodà, ànd seà sàlt.
- With à mixer, creàm butter ànd sugàrs together until smooth. Add in eggs, one àt à time. Next, àdd in vànillà extràct ànd mix until combined.
- Gràduàlly àdd flour mixture ànd beàt until just combined. Stir in the pretzel pieces ànd chocolàte chips.
- ...
- ...
0 Yorumlar